Експлозия е избухнала в сградата на една от най-големите отбранителни индустрии в

...
Експлозия е избухнала в сградата на една от най-големите отбранителни индустрии в
Коментари Харесай

Експлозия в най-големия оръжеен завод във Великобритания КАРТА

Експлозия е избухнала в постройката на една от най-големите отбранителни индустрии в Обединеното кралство през днешния ден, съобщи местното издание WalesOnline.

Става дума за огромния оръжеен цех BAE Systems в град Гласкод в Южен Уелс. Военният реализатор на компанията към този момент съобщи, че е почнал „ цялостно следствие на случая “.
 Снимка: Гугъл Maps
Според изданието службата за незабавна помощ удостоверила, че детонацията е станала вътре в постройката. Персоналът на компанията не е потърпевш и няма регистрирани пострадвания.

Представителят на BAE Systems също увери, че всички протоколи за сигурност са въведени неотложно и всички нужни служби за незабавна помощ са на място.

„ Нашият екип за незабавно реагиране продължава да следи мястото и към този момент е почнало цялостно следствие “, сподели представител на компанията.
BAE Systems в Южен Уелс - какво знаем
Заводът на BAE Systems, където е станала детонацията, се намира на повърхност от 1000 акра покрай Уск, Монмутшир, Южен Уелс. Работи като оборудване за произвеждане на оръжия от 1940 година, когато стартира да създава муниции по време на Втората международна война.

В момента се експлоатира от отбранителния реализатор BAE Systems, който доставя празни корпуси от американските заводи на компанията. Тук те се пълнят с експлозиви, вършат се артилерийски снаряди и заряди, а представител на завода удостовери, че този цех доставя 80% от боеприпасите с общо предопределение на въоръжените сили за образование и интервенции.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР